Attentie! I.v.m. vermoedelijke komende lockdown van minimaal 2 weken, topbezetting bij Privehuis La Cloche, House of Dreams, Almere en SM Studio Almere/Utrecht/Amersfoort!

Het OMT geeft vandaag advies aan onze incapabele regering om minimaal 2 weken lockdown in te stellen om proberen de infectiecijfers met corona om laag te brengen, wat natuurlijk weinig zal uitmaken omdat 85% van de bevolking al gevaccineerd is, en we hebben bij vorige lockdowns gezien hoelang het duurde voordat er effect was op de infectiecijfers en toen was niemand of een klein deel van de bevolking gevaccineerd, en nu ruim 85%. Dus dan zit een verlenging van een eventuele lockdown ook er in met de komende kerst. En ook omdat nu oudere gevaccineerde mensen weer opgenomen worden en onze overheid weer niet voorbereid is en nog niet met een grote vaccinatiecampagne begonnen is van de zogenaamde boosterprik. Men loopt weer achter de feiten aan.

Aangezien we ook nog de fatsoenrakkers van het CDA en CU in deze regering hebben zitten die anti prostitutie zijn en het liefst de zelfstandige sekswerkers die zelf voor hun vak gekozen hebben de illegaliteit in wil jagen en ook door tijdens lockdowns geen of amper financiele compensatie wil geven, de gang naar de illegaliteit bevordert, is de kans groot dat een lockdown voor de prostitutiebranche nadert. Dat is de insteek van Christelijk naastenliefde (overigens ook grote groep Christenen die zich niet laten vaccineren zorgen indirect voor maatregelen die andere mensen treffen zowel gezonde mensen, ondernemers als andere zieke mensen thuis of in ziekenhuizen….

Omdat onze dames doodsbang zijn dat ze weer weken zonder werk en inkomen zitten en dat nu met een naderende Kerst, komen zij extra dagen en uren werken. Dat kunt u zien op www.privehuislacloche.nl, www.privehuishod.nl, www.privehuisalmere.nl/agenda, www.smstudio-almere.nl/agenda en www.smstudio-amersfoort.nl/agenda.

Komt u ze steunen en ook natuurlijk zelf genieten nu het nog kan?

Graag tot ziens!!

Ben jij een sexy gemotiveerde dame van minimaal 21 jaar en wil jij op een veilige legale vergund plek werken, en niet meer in de illegale thuisontvangst, escort of hotel/vakantiepark/air b&b? Ben je in bezit van een geldig paspoort of ID card en BSN nr? Bel of email dan ons, want bij ons werk je veilig en legaal, en in een prettige vrouwvriendelijke sfeer met alle vrijheden van werktijden, weigeren van klanten en met respectvolle vrouwelijke leiding (gastvrouwen op de werkvloer) en dat op schone kamers.