Discriminatie van de legale seksbranche gaat door!

Ondanks dat wij ook berichten in de media lezen over dat gemeentes en banken de legale seksbranche serieus willen nemen en zouden willen helpen, gebeurt op dit moment nog steeds het tegenover gestelde:

* 2 legale sekswerkers die in onze studio in Almere een kamer huren om zo legaal te kunnen werken werden afgelopen maand geweigerd als logee van het Bastion Hotel in Almere. Er werd bij inchecken doorgevraagd waarvoor ze in Nederland waren en watvoor beroep ze uitoefenden, wat een hotel niets aan gaat. Door de druk die de 2 highclass Roemeense Meesteressen/Fetishladies ervoeren na een 10 uur durende autorit vanuit regio Munchen (D.) vertelden ze uiteindelijk hun beroep en waar ze dat legaal uitoefenden met bewijs van papieren (kopie BSN / RNI/ nr) aan de vrouwelijke manager van het Bastion Hotel in Almere. En dat ze daarvoor speciaal een ingerichte SM kamer huren bij ons www.smstudio-almere.nl / www.privehuisalmere.nl) en alleen in het hotel willen verblijven om te slapen zoals alle andere gasten ook (horen) te doen. De dames hebben ook voor hun werk niets aan een niet SM ingerichte sfeerloze goedkope Bastion hotelkamer. Dames werd de toegang geweigerd zonder dat ze iets verkeerds hadden gedaan, laat staan de intentie daartoe hadden. Op beroep werden deze dames nu gedicrimineerd door Bastion hotel.

Een e-mail van ons als eigenaar van onze studio / kamerverhuurbedrijf aan de vestiging van Bastion Hotel in Almere en een CC naar het hoofdkantoor met onze klacht over deze behandeling, waarin wij ook nog een x aangaven dat de dames niets verkeerds deden en legaal werken en wij als studio juist illegale prostitutie in hotels veroordelen, want dat is concurrentie van ons en de hotels in Nederland zijn zoals algemeen bekend de grootste (illegale) bordelen van Nederland, is tot op heden niet beantwoord. Zo zijn wij genoodzaakt de media nu op te zoeken en zijn wij in overleg met de 2 Roemeense dames en een advocaat over eventuele juridische stappen.

* terwijl in de media banken opeens bereid zijn om sekswerkers een bankrekening te geven wat op heden amper gebeurde. Worden door die zelfde banken of onderbedrijven met pinmobielapparaten, contracten voor deze mobiele pinapparaten ontboden met de reden dat men niets met prostitutie te maken wil hebben. Terwijl een belastingdienst juist zoveel omzet mogelijk via digitale transacties wil zien.

* X (Twitter) accounts (ok Amerikaans bedrijf) worden vaak opgeschort/opgeheven van sekswerkers of legale prostitutiebedrijven.

Anno 2023 worden legale sekswerkers en seksbedrijven op alle fronten het nog moeilijk gemaakt. En de vraag is of dat ooit echt gaat veranderen als we nieuwe plannen van Gemeentes zien links en rechts waar geen realiteitszin achter zit of juist de positie van sekswerkers slechter wordt qua vrijheid en veiligheid, en ondernemers het ook lastiger wordt gemaakt om te ondernemen in de toekomst. Niet voor niets floreert de illegale prostitutie via internet als nooit tevoren en leggen meer en meer legale prostitutiebedrijven het loodje. Want dat is nog steeds op dit moment de praktijk en gezien de plannen van vele gemeentes, lijkt dat alleen maar erger te worden.

Meer hier over lezen in het algemeen?

https://www.citygirl.nl/node/86111/page7#post91596
https://www.sexdome.nl/nieuws/welke-partij-moet-je-stemmen-als-je-sekswerk-belangrijk-vind/
https://www.sexdome.nl/prostitutie/wat-zijn-de-partij-standpunten-m-b-t-sekswerk-bij-de-tweede-kamerverkiezingen-van-2023/
https://www.citygirl.nl/node/91002#post91589
https://www.citygirl.nl/node/22748/page8#post91505
https://www.citygirl.nl/node/480/page28#post91352
https://www.citygirl.nl/node/15892/page2#post90963
https://pointer.kro-ncrv.nl/zoeken?search=sekswerk