Privehuis Almere/SM Studio Almere zoekt een gastvrouw voor 1, 2 of 3 dagen per week

Privehuis Almere & SM Studio Almere is een fraaie, legale locatie met zeven recent gerenoveerde kamers voor verhuur aan zelfstandige erotische dames, kinkygirls en Meesteressen. Het is gevestigd op de Josephine Bakerstraat 29 in Almere, op een industrieterrein in de Muziekwijk. We werken professioneel, maar is ook ruimte voor gezelligheid. Ons huis is sfeervol en netjes ingericht. Alles bij elkaar bieden we een fijne plek om te werken.

Beschik jij over de sociale vaardigheden voor omgang met de gasten en de dames die bij ons werken? Voor ons sfeervolle locatie zoeken wij een gastvrouw met natuurlijk overwicht, die betrouwbaar en gastvriendelijk is.

Wij zoeken naar een gastvrouw voor één, twee of drie dagen per week. Een werkdag is bij ons 12 uren. We zijn open van van maandag t/m vrijdag van 12.00-23.00 uur en mogelijk gaan we in de toekomst ook open in het weekend.

Wij zoeken naar iemand die:

– Woonachtig is binnen 30 minuten reisafstand
– In bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag, kan via de gemeente aangevraagd worden)
– Goed kan hoofdrekenen
– Gastvriendelijk is
– Betrouwbaar is
– Sociaalvaardig is
– Bij voorkeur tussen de 30-55 jaar is
– Tenminste één volledige dag van 12 uren per week kan werken

Hoe kan je solliciteren?

Pas jij in dit plaatje en lijkt het je leuk om als gastvrouw te werken bij ons? Stuur dan je C.V. en motivatie naar info@privehuisalmere.nl.

Een eventueel sollicitatiegesprek zal uiteraard plaatsvinden, met in acht neming van de RIVM-richtlijnen, zoals 1,5 meter afstand houden.